Can't see blog comments


#1

It states that I have 1 comment on my blog, even my Hotmail says so. But, when I click my blog, the comment doesn’t show.

What’s wrong? Is it my account or is it the site?

When I posted this, there wasn’t any comments to be approved too :confused:

Now, I can see the comments but when I press “reply” it doesn’t do anything so that’s my 2nd problem now :confused:

If I leave a comment, would the previous commenters be notified of it? Sorry for so many questions but I just joined LPU11. I was in LPU 08 but that was the old site.


#2

Maybe you have to approve the comment first.


#3

When I posted this, there wasn’t any comments to be approved too :confused:

Now, I can see the comments but when I press “reply” it doesn’t do anything so that’s my 2nd problem now :confused:

Edit: And now I can’t even leave a comment on my own blog.


#4

do you still have this problem?


#5

[quote=ZoeLinkingal]It states that I have 1 comment on my blog, even my Hotmail says so. But, when I click my blog, the comment doesn’t show.

What’s wrong? Is it my account or is it the site?

When I posted this, there wasn’t any comments to be approved too :confused:

Now, I can see the comments but when I press “reply” it doesn’t do anything so that’s my 2nd problem now :confused:

If I leave a comment, would the previous commenters be notified of it? Sorry for so many questions but I just joined LPU11. I was in LPU 08 but that was the old site.[/quote]
I know that sometimes it could be the browser your using. If you dont have it, try Mozilla Firefox (its free). Or maybe a simple upgrade/update on your current browser would help. Let me know!
-Wade


#6

[quote=wade(ctrl)][quote=ZoeLinkingal]It states that I have 1 comment on my blog, even my Hotmail says so. But, when I click my blog, the comment doesn’t show.

What’s wrong? Is it my account or is it the site?

When I posted this, there wasn’t any comments to be approved too :confused:

Now, I can see the comments but when I press “reply” it doesn’t do anything so that’s my 2nd problem now :confused:

If I leave a comment, would the previous commenters be notified of it? Sorry for so many questions but I just joined LPU11. I was in LPU 08 but that was the old site.[/quote]
I know that sometimes it could be the browser your using. If you dont have it, try Mozilla Firefox (its free). Or maybe a simple upgrade/update on your current browser would help. Let me know!
-Wade[/quote]

A good point but it can also be a rather simple problem. It has happened to me too in the past and Im pretty sure you just have to wait an amount of time for some reason.


#7

Well my FF is the latest version. Everything is fine now except I can’t “reply” or post comments on my own blog/wall.


#8

I got an other question the chat doesn not open it is loading and loading i have from javscript the newest version and from adobe also and from safari also so why isn t it working ?. Can someone help me ?? Please


#9

I believe chat was having some tech issues today. I had the same issue but I believe it is fixed now.

As for blog comments, I don’t know for sure but I know on the main LP site we mods have to approve all blogs. The same may be true here