Where are all the blogs?


#1

Good evening LPU,

I just recognzied that I can’t find the category ‘Blogs’ on my account anymore, or at least I think, it had been there [biggrin] The links that I got via email which are referring to the blogs are still working, but I wonder what happened there.
I took some screenshots to show you how it looks:

Does anyone know what’s going on there ?
I hope this is just a mistake, not that they shut the blog feature down…
Maybe the software gets updated or they gotta fix something about this website module, I guess and hope we will see.

Best regards,
Jats


#2

thats weird
because i do see it , right underneath mail

not sure how what or why
but im sure a moderator or so will help you out with this :stuck_out_tongue:

btw i think this belongs in the feedback section as that section is specific for topics like this that concern '‘questions and/or feedback’'
just letting you know so if you have a question again next time you can post it in the right section right away (:


#3

Omg thank-god i am not the only one, i wrote adam he said it might be a gltich and to conntact Ground control. I did and when i went back to my page my blogs were back and i can still write them, but i still can not see them so that means no body els can eather it pissed me off but it releaves me that im not the only one…


#4

I think it’s fixed now. I had the same problem but my blog button is back now just check again.


#5

Not me, i still cant view mt blogs on my profile so that means no body els can eather…


#6

I don’t see my blogs and I don’t see blogs from other members…


#7

Alright i can see my blogs from my profile, but you have to click on view all to read one or all… Just saying i just figured that out… I still cant see my recent blog on clear view when i go to my profile you have to go around it all lol this is so stupid idk whats going on…


#8

Wrong forum -_-

A week ago some of the comments on my profile went missing. It might just be a ground(ctrl) error or something


#9

ALright everything is back to normal on my profile, im not mad about it anymore must have been some kind of glitch im rly glad its all taken care of…[biggrin]


#10

Okay, it’s fixed for me too.

Sorry for posting in the wrong section, but this case didn’t seem like a feedback to me ^^